Beoordelingen van Pizzeria Napoli Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Alie
25 juli 2021

Weer top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
19 juli 2021

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
18 juli 2021

Goed zoals altijd. Sneller bezorgd dan aangegeven 👍

Marco
18 juli 2021
Riemersma
17 juli 2021
Veenstra
16 juli 2021
saskia
15 juli 2021

het was weer super !! Als ik spaghetti bestel, kan ik alle buren wel uitnodigen, zoveel is het.

Joep
14 juli 2021

Oh, wat was ie weer lekker!

Annelies Steging
14 juli 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd. Prima!

Jan Overzet
11 juli 2021

Snel bezorgd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

saskia
11 juli 2021

weer heerlijk gegeten

Vincent
9 juli 2021

Het was weer prima voor elkaar alles zeg er weer mooi en lekker uit.

w
6 juli 2021
Thomas
3 juli 2021

Erg lekker en precies op de afgesproken tijd.

Debby Ankum
3 juli 2021

Pizza kwam mooi op tijd en was nog loeiheet. Helaas waren we de vorige keren meer tevreden over de smaak. Niettemin altijd een goede pizza bij Napoli.

Sherilee
2 juli 2021
A.R
30 juni 2021

Pizza had iets warmer mogen zijn

Stephan
27 juni 2021
saskia
26 juni 2021

het eten is altijd prima, vorige keer was een foutje gemaakt, werd deze keer rechtgezet. Echt topklasse

Dirk
24 juni 2021

Jammer, dat ik een extra pizza moet bestellen om te klagen over de vorige die net bezorgd is. Ondanks. Contact, waarin ik best wel gepikeerd was, niet willen oplossen. Bij deze mijn recensie. Als je niet de pizza levert, die we hebben afgesproken, bestel ik nooit weer bij je Jimmy🌈

AE
21 juni 2021

Perfect op afgesproken tijd, uitstekende pizza's en vriendelijke bezorging !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mb
19 juni 2021

Perfect op tijd en lekkere pizza!

Jellie
18 juni 2021

Heerlijke pizza’s, bezorging prima verzorgd. Kreeg alleen een andere pizza dan besteld.

JD.
18 juni 2021

Heerlijke pizza's!

Jan Overzet
18 juni 2021

Heerlijk en snel geleverd, top zoals gewoonlijk

P
17 juni 2021
Tim
17 juni 2021

De pizzas zijn hier altijd goed. En eigenlijk altijd ruim binnen de tijd bezorgd.

Marije
12 juni 2021

Veel te veel kaas. Beleg kleefde als een pamper aan elkaar met soppig resultaat. Nee niet weer helaas.

Dv
11 juni 2021

Ff wennen, dat het in een bakje zit. Maar jemig dat was goed vullend en een lekkere smaak. Bedankt Napolie, voor herhaling vatbaar :)

Jan
10 juni 2021
Danny
10 juni 2021

Geen minpunten ,het is altijd zeer goed.

saskia
9 juni 2021

lekker gegeten

Anoniem
6 juni 2021
Visser
6 juni 2021

Prima pizza en de bezorging was top

Isser
5 juni 2021

Prima pizza en op de afgespoken tijd bezorgd. Wat wil je nog meer

Jos
2 juni 2021

Prima bezorging! Pizza’s waren ook lekker, al is het raar dat een pizza met twee pepertjes naast de naam niet pittig is (a la Jimmy). De Bel Fiore (1 pepertje naast de naam) was pittiger. Foutje wellicht?

saskia
30 mei 2021

de spaghetti carbonara is zo lekker!! geweldig genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riemersma
27 mei 2021
Ellie
24 mei 2021
D Sierksma
23 mei 2021

👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joep
22 mei 2021

Beste pizza ever in Leeuwarden.

Matthijs
22 mei 2021

Sneller dan verwacht er werd 45 minuten opgegeven en met 30 minuten was de bezorger al bij ons.

Holt
21 mei 2021

Volgende x wel graag beide pizza's gesneden zoals gevraagd. Verder uitstekende pizza's! Vol van smaak en op tijd bezorgd. En nog biertje van de zaak. Prima!

Jan Overzet
20 mei 2021

Super lekker

Jorn S
17 mei 2021

Wederom heerlijke Italiaanse pizza's, en gewoon echt heet thuis bezorgd. Top service van Napoli. nogmaals bedankt. Jorn

Jan Overzet
14 mei 2021

Heerlijk

Debby
9 mei 2021
AE
9 mei 2021

Uistekende pizza's en mooi op tijd

Vincent
8 mei 2021
Sam
8 mei 2021

Pizza was heerlijk

André
6 mei 2021

Heerlijke pizza en snel bezorgd

Broertjes
4 mei 2021

Super lekker

Chris
2 mei 2021

Lekker en ook nog snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renée
30 april 2021

Ook als er iets mis gaat, word je vriendelijk en eerlijk te woord gestaan en komt er supersnel een nieuwe pizza. 6 sterren!

Wytse
29 april 2021
Jan Overzet
27 april 2021

Was heerlijk

v.d.Meulen
27 april 2021

Tot nu toe altijd goed.

A.Hofstede
27 april 2021

Was weer heerlijk. Heel klein puntje van kritiek, salades zijn iets minder gevuld dan voorheen. Moet wat te zeuren hebben 😉. Nee hoor niks te zeuren. Alles weer super snel gebracht en zalig. Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas Sake Tolsma
27 april 2021

Top pizza’s

Eric Kaimer
26 april 2021

Heerlijk zoals altijd, bedankt!

Riemersma
26 april 2021

Goede service zo als altijd ga zo door 👍

munsterman
21 april 2021
Alex Hoekstra
20 april 2021

Ik heb wederom genoten van de pizza. Goed klaargemaakt, en wordt warm en mooi op tijd geleverd met een goede service aan de deur! :)

M. Ruimveld
20 april 2021

Echt lekker!

D Dijkstra-Sierksma
18 april 2021

Hij was op tijd en lekker! Ik bestel weer zo’n pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gunnink
15 april 2021
Peter
14 april 2021

Abnormaal snel bezorgd, echt 20 min ofzo. Perfect gebakken en opmerkingen gelezen. Uitstekend wederom dus :-D

Theo van Dijk
14 april 2021

Op zich prima te eten. 1 ding snap ik niet. Als ik 1 pizza bestel van min 10 euro dan krijg je er een blikje drinken gratis bij. Als ik 2 pizza's bestel van beide meer dan 10 euro per stuk dan blijft het 1 blikje. Ik moet dan meerdere bestellingen plaatsen. Dat uitleggende was er geen begrip. Uiteindelijk is het nog wel geregeld (principe kwestie). Advies los het commercieel op. Dan blijft het gevoel goed. Weet niet of ik hier weer ga bestellen.

Jan
13 april 2021
Ronald Friso
13 april 2021

Heerlijke Calzone! Top! Lasagne wat te veel kaas. Smaak wel prima!

Marleen
12 april 2021
Alie
12 april 2021

Wel lange bezorgtijd.half 5 bestellen en 6 uur pas pizza...maar pizza super lekker altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja6
11 april 2021

Heerlijke warme pizza en netjes met mondkapje op bezorgd! 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
11 april 2021

Heerlijke pizza's, warm en op tijd, eerder foutje netjes goedgemaakt.

Sandra Scheffer
10 april 2021

Heb gebeld pizza prima patat en kipnuggets erg slecht slappe troep zo weg gegooid

Geerts
10 april 2021

Pizza was niet in partjes gesneden, Ik weet niet of je daar om moet vragen. (Nieuwe klant) Prima op de aangegeven tijd bezorgt.

Sjouke G
6 april 2021

ik heb niks te klagen

Peter Roosenburg
5 april 2021

Was weer uitstekend! Opmerkingen goed meegenomen, bezorging duurde wel wat lang maar dat werd in de bevestiging al aangegeven. Feestdag he. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

saskia
4 april 2021

het was geweldig lekker, maar het is bij Napoli altijd hartstikke goed

Bart
3 april 2021

Lekker ,goed warm en op tijd

JP
1 april 2021

Op tijd, heet en meer dan genoeg, dikke prima dus

Marten
1 april 2021
Annelies Steging
31 maart 2021

Heerlijk goed belegde pizza voor een mooie prijs

Bronger
30 maart 2021

Er zaten champignons op mijn pizza, die horen er niet op. Beetje jammer.

Reina
24 maart 2021

Heerlijke pizza, snelle levering en wat leuk, ook nog een gratis drankje 👌

Mar
23 maart 2021
saskia
21 maart 2021

Het eten bij Napoli is altijd geweldig, vandaag dus ook weer, rijk gevuld warm broodje en heerlijke spaghetti

A v Hulsen
20 maart 2021

Zoals eigenlijk altijd was de pizza weer hélemaal geweldig!! Wat heb ik heerlijk gegeten!! :D Bezorging was ook weer zeer vriendelijk en was sneller dan de ingeschatte tijd, top!

Sjouke G
19 maart 2021

was warm en mooi op tijd

brouwer
17 maart 2021

er was niets mis mee behalve dat er op mijn bestelde pizza ui zat in plaats van artisjokken. vast een foutje van de kok. naar mijn mening is er in pizzabestelwereld omgeving Leeuwarden niet een betere te vinden dan Napoli

Riemersma
14 maart 2021
Kor
10 maart 2021

Kwam eerder dan de geschatte tijd, maar dat krijg je als je vermeld: zo snel mogelijk. En zoals altijd waren de pizza’s gewoon weer erg lekker.

Meindert De Vries
5 maart 2021

Was weer heerlijk!

Peter
3 maart 2021

Was weer razendsnel bezorgd en dampend heet. Ik ben weer dik tevreden!

Peter
1 maart 2021

Snel bezorgd, goed op smaak en opmerkingen worden gelezen. Ik lees meer over geen folie onder de pizza. Eens! Bodem smaakt onnodig naar karton. Makkelijk op te lossen...

AE
28 februari 2021
Fam. de Haan
27 februari 2021

Echt heerlijk gegeten. Sinds jaren onze favoriete pizza's in Leeuwarden. 👌🏻🇮🇹😋

E.B.
27 februari 2021

2uur 15 minuten.. niet voor herhaling vatbaar.

Albert
27 februari 2021

We hadden een familie pizza besteld. Mooi op tijd, alleen de inhoud van de pizza (hij was vierkant) was naar 1 kant geschoven en de doos was nat van het vet en vocht (ook aan 1 kant). Desalniettemin hebben we de inhoud weer wat verspreid over de pizza en de pizza opgegeten. Mag wel in het vervolg wat minder vet/vocht.

H. Fischer
27 februari 2021

heel erg lekker zoals altijd bij jullie

Dirk
27 februari 2021

Tip, doe wat zilverfolie onder de pizza, smaakt de pizza minder naar doos. Verder goed, 1 mocht wat langer in de oven, en wat pittiger. Het is een pizzeria waar ik vaker bestel en wel een gemiddelde van 4 uit 5 krijgt, goed gevuld .

Inge
27 februari 2021

Perfect! Zoals altijd heerlijke pizza's

Vincent
26 februari 2021

Altijd dikke prima! Goeie pasta's en ruim voldoende. Het ging er weer in als zoete koek.

Sofie
24 februari 2021

Behulpzaam, snelle levering en lekkere pizza’s

Annelies Steging
24 februari 2021

Heerlijk gegeten. Prima pizza

Kai
22 februari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten en afgeleverd op de afgesproken tijd. Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renée
18 februari 2021
AE
14 februari 2021

Heerlijke pizza's, vriendelijke/nette bezorger !!

Harry Mulder
12 februari 2021

Fantastisch....de Pizza en de bezorging

Alie
9 februari 2021

Weer top

Thomas
7 februari 2021

Heerlijke pizza's

Miedema
5 februari 2021

Heerlijk

Wiersma
5 februari 2021
Kuipers
5 februari 2021

Prima pizza’s!

Christi Sprangh
3 februari 2021

Pizza was niet erg warm meer. Smaak was wel goed.

mj
2 februari 2021
Debby
31 januari 2021

Altijd goede ervaringen met pizzeria Napoli. Echt de lekkerste pizza's. De pizza is altijd nog echt warm bij bezorging. Jammer genoeg werd de pizza de laatste keer een half uur te laat bezorgd. Op zich niet erg maar ik vind het netter als zoiets even gecommuniceerd wordt.

Bakker
24 januari 2021

Prima niks mis met

Liesbeth
23 januari 2021

Heerlijk, zoals altijd.

Frans
21 januari 2021

Al vele malen besteld, nimmer teleurgesteld. Simply lovely

Silvia
21 januari 2021

Altijd stipt op tijd! Lekkere pizza's.

Renee Ras
21 januari 2021

Deze waren weer heerlijk, goed doorbakken bodem en niet alleen lekker, maar ook mooi belegd. Bestelling kwam een half uur eerder dan jullie hadden aangegeven, super!!!!

Smit
20 januari 2021

aan 3 van de 4 zat een aangebrande smaak.

b,
20 januari 2021

Op tijd en coronaproof bezorgd Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

w.munsterman
18 januari 2021
Henk
17 januari 2021

Lekkere pizza’s. Groot ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
15 januari 2021

Pizza werd op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. De pizza was warm, met veel groente en vlees. Verbeterpunt: Gebruik minder zout.

Ronny
15 januari 2021

Snelle bezorging,en hele aardige dame die bezorgde,daar kunnen meer bezorgers een voorbeeld aan nemen👍🙏

Tim
15 januari 2021

Goeie pizza zoals altijd 👍

F B
13 januari 2021

Heerlijke pizza!!! Geleverd volgens tijdsbestek!!

Broertjes
11 januari 2021

Primair

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thilda
8 januari 2021
PC
3 januari 2020

Goede kwaliteit, was erg lekker + een snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roald
2 januari 2020

Lekkere Carbonara speciaal. Alleen jammer dat deze keer het ei ontbrak

H. Fischer
2 januari 2020
A v Hulsen
2 januari 2020

Super!! Vanavond maar weer bestellen! ;')

Y. Alkema
2 januari 2020

Helaas was de pizza veel dunner dan we gewend zijn bij jullie en voor ons gevoel ook kleiner dan normaal. Ik had een 10% kortingscode gekregen via e-mail die niet werkte en De bezorgingstijd was nu een ook veel langer dan we gewend zijn. We bestelden heel vaak op mijn broertje zijn account en dat beviel altijd prima.

D.J. Hospers
2 januari 2020

Bodem van de ene pizza was verbrand. De andere pizza zag er onsmakelijk uit. Wel een nieuwe pizza gekregen. Al met al drie uren moeten wachten.

Inge
1 januari 2020

Heerlijke pizza's gehad. Iedere bestelling is goed bij Napoli! We krijgen er altijd een frisdrankje naar keuze bij, dat is zo attent!

Van der Iest
1 januari 2020

Deze pizza was geweldig en op tijd bezorgd, de kleinzoon had het geregeld, besteld altijd bij jullie, zal het een volgende keer zelf proberen.

Joep
30 december 2020

Duurde een uur voordat de pizza hier was. Het was zeker erg druk. Maar de kwaliteit was zoals altijd voortreffelijk.

Alinda
29 december 2020

Pizza's waren heerlijk en sneller bezorgd dan voorspeld. Bezorgtijd was prima.

A v Hulsen
28 december 2020

Perfecto!!! :D

Debby
26 december 2020

Lekkere pizza, goed belegd, de pizza is altijd nog goed warm bij bezorging en bezorgers zijn altijd erg vriendelijk.

Anoniem
26 december 2020

Kipnuggets, kingvleugeltjes en kapsalon besteld. 6 kleine, taaie kipnuggets gekregen. Hier 4,50 euro voor betaald. De kipvleugels waren enorm droog. Kostte 5,50 euro. Deze twee gerechten waren mij inziens weggegooid geld. Veel te duur voor zo'n kleine portie en dan ook nog van erg slechte kwaliteit. Rest van de bestelling was prima. Snacks waren gewoon niet oké.

Pytrik
26 december 2020

Had een spicy pizza met ossenhaas maar proefde alleen maar kaas en paprika. Less is better. Daarnaast had ik chickenwings die best lekker waren maar ze hadden de saus vergeten. Al met al niet voor herhaling vatbaar

Sjoerd
25 december 2020

Heerlijke pizza’s

Mark
25 december 2020

Helemaal top

marike
24 december 2020

Een heerlijke pizza. Goed warm en heerlijk van smaak.

Post
24 december 2020

Snelle bezorging, prima van smaak

Friso
23 december 2020

Echte lekkere familiepizza’s. Geen kleffe taaie pizza’s. Gewoon goed!

AvdE
20 december 2020

Netjes op afgesproken tijd! Pizza's weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
19 december 2020
Allrma
18 december 2020

Na tijden weer eens een lekkere pizza met kaas erop gehad. Vorige keren zat er poeder kaas op. Dit was dan niet gesmolten. Nu was hij weer ouderwets lekker👍

Krol
17 december 2020

Normaal altijd heel tevreden, dit keer kwam de pizza vrij laat. Er zaten veel meer uien op dan gewend. Toch heel lekker en t wachten waard

Willy erich
16 december 2020

Was weer heerlijk de pizza a la Jimmy een aanrader

Lian
13 december 2020

Het was heerlijk! De porties waren zeer groot, maar dat kwam wel op ;-) Ik ga hier zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Twickler
13 december 2020
Johnny
8 december 2020

Ik ben een liefhebber van de specialiteiten afdeling pastas en met name spaghetti carbonara die ik toch het vaakst bestel maar ben zeker ook niet viez van een pizza😉 Bestellen gaat vlot omdat de.site netjes en overzichtelijk is.Het eten wordt altijd keurig op tijd geleverd soms nog voor de opgegeven tijd dat je.het wilt laten bezorgen en warm..Bezorgers bij het afleveren altijd vriendelijk dus ik zeg dikke duim Pizzeria Napoli

B.
7 december 2020

Nog steeds de beste!

Kevin Koen
5 december 2020

Zoals altijd top!

Joep
3 december 2020

Erg snel, lekker warm en vooral heerlijk!

Vincent
2 december 2020

Wij hebben weer heerlijk gegeten! Alles was weer keurig en goed verzorgd zo als altijd. Bedankt!

A v Hulsen
29 november 2020

Heerlijk gegeten. Chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
29 november 2020

Heerlijke warme pizza gegeten en op afgesproken tijd bezorgd Voor herhaling vatbaar!

Annelies Steging
28 november 2020

Normaal is de pizza altijd Top maar nu waren de pizza’s niet zo lekker. De bodem was taai. Zijn we niet gewend. Jammer

Freerk
26 november 2020

Eerste keer hier pizza's besteld en waren voortreffelijk. Ook mooi voor de keus een gratis biertje is perfect. Ook hier geld Napoli is voor ons nu een blijvertje

Esther
24 november 2020

Heerlijke pizza's

Dirk
21 november 2020

Prima pizza, goede bodem en zeer lekker.

Posthuma
19 november 2020
Oale
19 november 2020

Fijne pizza's met verse ingrediënten en altijd top.

w.munsterman
16 november 2020
Twickler
15 november 2020

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P smidt
14 november 2020

Was koud normaal altijd heel goed verder wel lekker alleen jammer dat hij koud was

Margriet
13 november 2020
Renée
12 november 2020

De pizza’s waren weer heerlijk. Als vanouds mag ik wel zeggen. Het was een tijd geleden dat ik verse pizza had besteld. Vlot afgeleverd! De gesuggereerde app werkt niet op mijn iPhone 8 met iOS 14.1.

AE
9 november 2020

Uitstekend, snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meelker
1 november 2020

Heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christina Krol-Zijlstra
1 november 2020

We bestellen altijd hier de santa Lucia speciale, omdat deze hier het lekkerste is!

Diekstra
29 oktober 2020

Op tijd, bezorger vriendelijk en pizza weer heerlijk!

Fam Bosman
26 oktober 2020

Heerlijke pizza, mooi op tijd afgeleverd en heel warm! Prima👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De haan
26 oktober 2020

Heerlijke pizza's worden goed heet afgeleverd en altijd op tijd ......top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
23 oktober 2020

De zalm die op een vd pizzas hoorde was denk ik weggezwommen in plaats daarvan zat ee heeeeel veel kaas op. Jammer!!!

Klaas
23 oktober 2020

Heerlijk. Pizza a la Don is écht een aanrader

H. Fischer
18 oktober 2020

was voortreffelijk

E de Vries
16 oktober 2020
B.
14 oktober 2020

Super Royaal belegd mooi op tijd en coronaproof afgeleverd

Zwerver
10 oktober 2020

Redelijk optijd en super lekker @

Thomas
10 oktober 2020

Heerlijke pizza's en de bezorging is op tijd en goed.

Hessel
2 oktober 2020

Uitstekende pizza’s. Een aanrader!

Twickler
27 september 2020

Lekkere pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AvdE
27 september 2020
Max
21 september 2020

Altijd top bij jullie ken jullie al heel lang, kwaliteit houd een zaak open. Uiteraard was het weer perfect . Bedankt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
19 september 2020

Snel en warm bezorgd Smaakte prima

Vincent
18 september 2020

We hebben weer heerlijk gegeten zo als altijd top!

Koopmans
15 september 2020

Rijkelijk gevuld. Geweldig.

Hiemstra
14 september 2020

Deze keer een gorgonzola salade besteld. Wat er aan gorgonzola in zat was niet veel en heb ik eruit moeten halen. IEDEREEN WEET TOCH DAT KORSTEN NIET EETBAAR ZIJN VAN DE GORGONZOLA!!! Het staat zelfs op de verpakking als je het in de supermarkt koopt. De pizza's zijn er altijd heerlijk maar voor mij geen salade meer...

Bosman
14 september 2020

Lekkere verse, warme pizza en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AvdE
9 september 2020

Pizza's waren weer heerlijk !! Super service in totaal

Diana
4 september 2020

Wow, lekkere lasagne

saskia
31 augustus 2020

De pizza was geweldig, goed van temperatuur, snelle bezorging. Kortom: helemaal goed, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

martha munsterman
31 augustus 2020
JS
23 augustus 2020

De bezorger was mooi op tijd, pizza was warm en overheerlijk👌. Ga zo door👍

De jong
19 augustus 2020

Snel, en lekker !

Karin
18 augustus 2020

Drankje ontbrak, bezorger niet vriendelijk

Rien
15 augustus 2020

1e keer besteld bij Pizzeria Napoli. Top ervaring en voor herhaling vatbaar. Rijkelijk belegde smaakvolle pizza.

Tim
13 augustus 2020

Goed zoals altijd en kan je altijd verwachten van hun!!

André
10 augustus 2020

Voor t eerst besteld bij napoli maar zeker voor herhaling vatbaar. De pizza's waren voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.N.
9 augustus 2020

keurig op tijd geleverd en smaakvolle verse pizza! Ga zo door👍

Marrit
6 augustus 2020
B.
3 augustus 2020

Makkelijk besteld Snel bezorgd door vriendelijke bezorger Super pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E de Vries
29 juli 2020
Janet
26 juli 2020

Smaken zijn Zoals altijd top. Wel erg lang moeten wachten.

Gerda
25 juli 2020

Altijd goed

Max
13 juli 2020

kapsalon is altijd top. altijd genoeg porties. alleen ik bestel altijd het dubbele aan saus omdat er niet zo veel in de bakjes zit.. ik hoop dat jullie dat een beetje kunnen aanpassen door wat grote saus bakjes te nemen. erg bedankt en ik blijf bij jullie bestellen!

M. Kramer
12 juli 2020

M'n zelf samengestelde stokbrood was weer héérlijk!!! Maar niet goed warm en de bezorger hield geen afstand, daarom maar 1 ster deze keer. Laten we nog even voorzichtig blijven mensen!

A v Hulsen
11 juli 2020

Toppers! :D

Anoniem
9 juli 2020

bezorging binnen 15 minuten maar de pizza's waren helaas niet lekker (koud, taai om te eten) Volgende keer liever iets langer wachten, zijn we niet gewend van Napoli.

Sven
8 juli 2020

Weer fantastisch!

w.munsterman
6 juli 2020
Ro
27 juni 2020

Super lekker, dunne bodem en een goede prijs

Dirk
17 juni 2020

Heerlijke Calzone (als altijd}. Overdadige kapsalon. Mjammie

m.mijdam
17 juni 2020
A v Hulsen
14 juni 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Marco
14 juni 2020

Altijd, zonder uitzondering, prima pizza’s voor een goede prijs. Aanrader.

Ben
10 juni 2020

Caprisioso speciaal bakplaat Was weer super Handig ook het fooi linkje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
7 juni 2020

Beste pizza van leeuwarden

debby
5 juni 2020
Dennis
2 juni 2020

Lekker pizza’s

Wim
31 mei 2020

Zoals altijd uitstekend!

Dina Dijkstra
29 mei 2020

Zeker voor herhaling vatbaar

A v Hulsen
26 mei 2020

Altijd weer heerlijk en daarom dus niet 1, maar wel 2 keer besteld deze week! :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evert
26 mei 2020

Supersnel en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B Post
26 mei 2020
Joost Mol
23 mei 2020

Pizza was rijkelijk belegd en zeer smakelijk!

A v Hulsen
23 mei 2020

Altijd weer heerlijk die pizza van Napoli!!

ej
20 mei 2020

lekker en mooi op tijd bezorgd

Liesbeth Zijlstra
16 mei 2020
Fleur
15 mei 2020

heerlijke pizza's. Een kwartier voor sluitingstijd via internet besteld, en na ongeveer een half uur geleverd aan de andere kant van Leeuwarden. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
13 mei 2020

Duurde erg lang voor het er is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiegelaar
9 mei 2020

prijs/kwaliteit verhouding een 8

dijkstra
8 mei 2020

lekker, maar wel wat te zout naar mijn smaak

Jane
8 mei 2020

Als vanouds

Harry Kaspers
7 mei 2020

Tweemaal inmiddels een pizza laten bezorgen en beide keren helemaal top.

Marten
7 mei 2020

De napolimix zat spaanse peper op wat niet hoort. Nu hou ik wel van scherp dus dat was wel lekker alleen valt de snaak van de rest dan wat weg en dat is toch wel jammer voor € 15,--

A v Hulsen
5 mei 2020

En ja hoor, daar zijn we weer. Het is, zoals bijna altijd, weer het zelfde liedje, samen te vatten in 1 woord: perfectie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M%m
4 mei 2020

Op juiste tijd en warm bezorgd. Ruim belegd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A v Hulsen
2 mei 2020

Jongens hij was weer helemaal top! Schandalig lekker zelfs, het is bijna crimineel! Waarom kan een andere pizzeria dat nou niet? Het verklaart in ieder geval waarom ik al jaren vaste klant ben bij jullie! Tot snel!!

Adriaan
29 april 2020

Prima pizza's, vlot, warm en goed belegd.

Swart
29 april 2020

Wij zijn altijd erg tevreden over Napoli. Blijft wel jammer dat het altijd zo lang duurt. Maar het eten is dan wel warm/heet, dat is een groot pluspunt. De kwaliteit van het eten is ook bijna altijd goed, en lekker. Met opmerkingen in de bestelling wordt altijd goed rekening gehouden (bijv. geen champignons toevoegen). De laatste keer zaten er echter meerdere stukken bot in de kipshoarma op de pizza, dit mag eigenlijk niet gebeuren. De bezorgers zijn vriendelijk, zo vriendelijk dat de 1,5 m afstand wel eens wordt vergeten. Maar dat nemen we hem niet kwalijk

Carla
29 april 2020

Goed belegde pizza. Zo zie ik hem graag 👍

munsterman
27 april 2020

lekkere warme pizza mooi op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

v d Ploeg
26 april 2020

Perfecte pizza, precies hoe wij 'em lekker vinden....ok. Ik word vaste klant. Levering volgens toezegging, met de juiste RIVM richtlijnen. Hulde!

F B
25 april 2020

Top!! Heel lekker, en bezorgd door een lieverd op gezonde afstand op de gestelde tijd!

Hanneke Vissers Venema
24 april 2020

Heerlijk : pizza’s zoals een pizza moet zijn goed op temperatuur en prima bezorging.

J wagenaar
23 april 2020

Lekker en snel geleverd

A v Hulsen
22 april 2020

Yes yes yes!! :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

munsterman
20 april 2020

lekkere piza lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AD
18 april 2020
Mirjam
18 april 2020

Mijn zelf samengestelde stokbrood was weer heerlijk! Rijkelijk belegd met verse ingrediënten en lekker veel kaas. De bezorger hield zich goed aan de richtlijnen. Al met al dus weer top! 👍

A v Hulsen
18 april 2020

Lekker lekker! Heerlijk gesmikkeld en gesmuld! Jawel!

Alie
17 april 2020

Was weer heerlyk

A v Hulsen
15 april 2020

Wat was het weer top!! :D

van der lei
15 april 2020

Sneller bezorgd dan we dachten, prima. eten was goed warm. De tortelini was meer dan genoeg. Sla ook altijd van goede kwaliteit.

A v Hulsen
13 april 2020

Écht weer helemaal en als vanouds TOP! Favorietje!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berber
13 april 2020

Mijn vriend en ik bestellen al een jaar pizza bij Napoli omdat jullie de best gevulde en gevarieerde pizza's van Leeuwarden bezorgen!! Ook een reden is dat het vet er bij jullie pizza's niet vanaf druipt. Zeer vriendelijk personeel. Bahama's +gorgonzola was mega lekker afgelopen keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willy erich
11 april 2020

Overheerlijke pizza a la Jimmy moet je ook eens proberen.

Ben
11 april 2020

Bezorging en pizza kon niet beter Geweldig wat een pizza

Mar Fleur
5 april 2020

Ik denk dat ik bestelde op een tijdstip dat het erg druk was. De aangekondigde bezorgduur was na zeven kwartier. Gelukkig was de bezorger ruim eerder. Prettige bezorger!

Paula
5 april 2020

18.15 uur pizza's besteld. Aangegeven werd dat ze om 19.15 uur bezorgd zouden worden. Om 19.40 uur gebeld waar ze bleven. Allerlei redenen werden doorgeven, oa drukte en storing. Kan gebeuren, maar neem dan even contact op met de besteller!! Ze zouden er met een half uurtje zijn. Uiteindelijk waren ze er pas om 20.30 uur! 2 uur en 45 minuten vind ik echt niet normaal. Zelfs niet bij drukte en storing.

Janet
5 april 2020
AvdE
28 maart 2020

Zoals altijd, netjes op tijd en alle vijrf de pizza's heerlijk en warm !

Wolter
24 maart 2020
RJ
22 maart 2020

delicious