Facebook

Beoordelingen van Pizzeria Napoli Leeuwarden

Recente recensies van Pizzeria Napoli Leeuwarden

5 sterren na 266 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd, grote porties. Echt super tevreden. En erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een kapsalon pizza besteld. Deze was heerlijk! Bezorger zoals altijd vriendelijk en op tijd! Toppers!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza! Heet, gesneden als je dat vraagt en vriendelijke service. Aanrader! :)

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer geweldig! Heerlijk vol van smaak, superheet van temperatuur, met fijne krokante korst die niet te breed is aan de pizza (overstrooien met parmezaanse kaas zou de korst nog lekkerder maken, tip?) echt weer helemaal top! Helaas wel anderhalf uur wachten maarja, zondagavond hé, dan wil het nog wel eens druk zijn, dus geen probleem verder. Ook het gratis drankje is een leuke bijkomstigheid en die werd heerlijk koud bezorgd, keurig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk! Goed belegd, de bolognesesaus was lekkerder dan eerder, er zat meer gehakt in. Alleen de Spaanse pepers konden wat beter verdeeld. :) Maar we blijven hier bestellen!

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker heet , bezorging was prima op tijd. Volgende keer iets minder zout maar wat meer kruiden. ( ieder zijn smaak natuurlijk ) .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizaa’s werden meer dan 3 kwartier te laat afgeleverd. Liever vante voren overleg gehad dan hadden we kunnen annuleren. Dit heeft het vertrouwen een flinke deuk gegegven en zal er voor zorgen dat wij een volgende keer dit risico van een te late bezorging moeten incalculeren.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd of ze de pizza konden voor snijden dit is niet gebeurt helaas. En of ze niet zo zuinig wilde belegen als vorige keer en wederom kreeg ik maar 1 plakje rosbief op de gehele pizza.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke pizza was het weer!!

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten; ditmaal een Lasagne. Kokendheet en vriendelijk thuisbezorgd. Één klein dingetje echter, er waren een aantal takken groen spul op de lasagne gelegd die vervolgens deels in de kaas toplaag ingesmolten waren, normaal is dat groene spul niet aanwezig, svp niet meer doen (of het op de ingredientenlijst vermelden zodat ik het kan af-bestellen, nu heb ik het er zelf van moeten verwijderen.) dank u.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat wil je anders?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het, ook deze keer dus weer, volop genieten van een fantastische pizza! Heerlijk!! (Y)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, fijne bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als wij pizza eten, bestellen wij altijd bij Napoli. Wat ons betreft de lekkerste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer geweldig!! Keer op keer heerlijk eten van Napoli!! Levertijd was ongeveer een uur maar dat je bij Napoli geduld moet hebben, dat is een feit. Maar: het geduld wordt beloond met de meest fantastische gerechten. De bezorger was een vrolijke kerel, heb hem al vaker aan de deur gehad, erg leuk! Ga zo door!! :D

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de lasagne koud was

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben beter gewend, de tonijn had het stokbrood even aangeraakt, maar het brood was droog, hetzelfde geldt voor het huisgemaakt stokbrood, daar was de kaas ook dunnetjes belegd. Verder kreeg ik een actiecode voor 5 euro korting, maar toen we besteld hadden bleek dat we minimaal voor 40 euro moeten bestellen om die korting te krijgen, dat stond dus niet in de mail, dus over het algemeen diep teleurgesteld

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quattro formagge Pizza was te zout En er had wat meer op gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een zeer goede ervaring: pizza's bezorgd binnen de beloofde tijd en ze waren heerlijk én met verse ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd erg lekker. De pizza was ook netjes op tijd bezorgd door een erg vriendelijke bezorger.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk zoals altijd. Ga zo door napoli.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snel bezorgd.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was alweer nét zo heerlijk als 2 dagen geleden!! :') Wachttijd vanaf moment inschieten order 45 minuten was ook prima, zo voor op de zaterdagavond rond etenstijd. Ik ben, sinds ik jullie ontdekte, vaste klant en zo lang jullie deze kwaliteit vasthouden blijf ik dat.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer helemaal fantastisch! Heerlijk gegeten!!

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel keuze, lekkere pizza en prima verse salade. Op de minuut af op tijd bezorgd. Hier bestel ik vaker!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza's werden bezorgd rond 21.00 uur terwijl 19.40 uur door jullie was aangegeven als streeftijd voor bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de heerlijke pizza was 2,5 uur wachten het niet waard. Dit kan echt niet. Ook al heb je het druk dan moet je dat melden. En anders niet meer bestellingen aannemen. We zijn dit niet gewend van jullie een dikke min vandaag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker pizza.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze pizza was heerlijk! Sinds tijden weer eens pizza laten bezorgen (in het verleden altijd kleffe, taaie, niet knapperige pizza's gekregen) Deze pizza was knapperig en belegd met lekkere, verse producten. Ook de bezorging was super goed én zelfs sneller dan verwacht, ondanks dat het een drukke zondagavond was. TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten was zoals gewoonlijk goed, maar bezorging was kwartier later dan gepland stond.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer helemaal geweldig!! Lasagne Paesana zo vol dat het bakje overstroomt als het dekseltje erop gedrukt wordt hahaha! Altijd smullen!! En kreeg er ook nog een lekker broodje bij bedankt jongens!! Het liefst zou ik iedere dag bij jullie bestellen :')

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op afgesproken tijdstip. Lekkere pasta!

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer enig geduld opbrengen, maar dat geduld werd beloond door die heerlijke en gloeiend hete pizza! (Serieus, hoe krijgen ze het zó heet thuisbezorgd? Wow!) Dus het was weer volop GENIETEN! :D

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, snelle bezorging, goede en warme porties! Voor herhaling vatbaar!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en keurig op tijd!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nergens een lekkerder Calzone. Iedere keer weer.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer als vanouds, heerlijke pizza!!

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1 uur en 7 minuten (dat is 7 minuten meer dan de indicatietijd) weer heerlijk genoten van de magische kookkunsten van Napoli, top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top! Wachttijd was lang namelijk 1u15min (indicatie vooraf was 1 uur) maar dat is wel bekend bij Napoli. Fun fact: Lasagne Paesana is voller van smaak dan Spaghetti Paesana. Beide gerechten zijn ruim bemeten maar de kop op de spaghetti maakt dat je eigenlijk voldoende hebt voor 2 man. Fantastisch die heerlijke ruime porties ben echt verslaafd aan Napoli! Ga zo door!!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals gewoonlijk.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, op de minuut bezorgd wat ze aangaven in de mail, keurig. Pittige pizza was op de meeste plekken niet pittig, maar is geen bezwaar.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bestelling van Napoli: Keer op keer een traktatie! Over de vele bestellingen die ik geplaatst heb was er ooit slechts 1 verbeterpuntje en dat was de knoflooksaus die te waterig was; Dat probleem is blijkbaar opgelost want de knoflooksaus die ik vandaag bij de bestelling kreeg was prachtig van textuur en (zoals gebruikelijk) nog altijd perfect van smaak. Top, jongens!! :D

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd maar vooral heerlijk!

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker eten bij Napoli

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer SCHANDALIG LEKKER! Bezorging was reeds na ruim een half uur, waar een uur was voorspeld. Fijn! De vriendelijke beleefde bezorger was al vaker geweest en bedankte me voor m'n positieve reviews - graag gedaan en ze zijn oprecht gegund want wat jullie (Napoli) doen is gewoon TOP! Waarom kan een ander dat nou niet?? ;) Fijn weekend!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer helemaal top! Dat je 'even' moet wachten als je bij Napoli bestelt, dat weet je als vaste klant. In dit geval een uur. Maar het is het dubbel en dwars waard! Smullen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne paesana was weer top.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Pizza's waren heerlijk en zagen er mooi uit. In punten gesneden! En bijzonder goed op temperatuur. Mobiel pinnen is echt super! Een aanrader!

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza weer veel te laat en dit was in ons geval niet de eerste keer. Toen de pizza er eindelijk was hebben we wel heerlijk gegeten

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond weer eens teruggegrepen op een vertrouwde bestelling bij Napoli en het was, net zoals altijd, helemaal geweldig! De wachttijd bedroeg helaas wel een uur en was daarmee een kwartier later dan de aangekozen tijd tijdens de bestelling, gelukkig is het eten het wachten wel waard. NB. @Napoli: Waarom kan ik niet gewoon 'zo snel mogelijk' kiezen tijdens het bestellen? Dan hadden jullie misschien eerder kunnen starten en leveren bijvoorbeeld vóórdat er een andere bestelling gemaakt moest worden, waardoor jullie de volgende klanten ook weer sneller kunnen bedienen. Lijkt me voor zowel jullie als voor de klant een win-win. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een nieuwe dag, een nieuwe bestelling bij Napoli! ;) Wederom iets (voor mij) nieuws geprobeerd (bij Napoli dan) en alweer positief verrast.. De Lasagne Paesana was een tot de rand toe gevulde ruime bak puur genot! Bij de lasagne werd - en dit was niet vermeldt - gratis een brood met kruidenboter geleverd. Erg attent! En niet, zoals gebruikelijk bij andere pizzeria's, een petit-pain of pistoletje, nee: een uit de kluiten gewassen baguette die ook door zou kunnen gaan voor kleine maat stokbrood, maar dan vervaardigd uit pizzadeeg, heerlijk warm vers gebakken bezorgd door dezelfde vriendelijke bezorger die ook de voorgaande avond een bestelling had afgeleverd (zie vorige review). De wachttijd was een uur, zoals ook direkt bij bestelling via de mail werd aangegeven, maar voor Koningsavond heb ik daar alle begrip voor. En: lang wachten of niet, waar Napoli mee op de proppen komt is het dubbel en dwars waard!! Zo blij dat ik een restaurant als dit nog mag meemaken! (Eigenlijk wel schandalig

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer had ik eens zin aan een pizza döner. Zoals altijd wist Napoli weer positief te verrassen.. In het westen zijn we gewend aan donkerbruine plakjes van een rotisserie die al de hele dag z'n ding doet op een verder mager gevulde pizza en met dat beeld in gedachte is de prachtige verse pizza van Napoli met lekker vers bereide malse döner helemaal top! Op het kunstwerkje viel eigenlijk maar 1 verbeterpuntje toe te voegen en dat betrof het bakje bijgeleverde knoflooksaus. Nou ja, saus, ondanks dat de smaak en kleur verder goed was was het dunner dan water uit de kraan waardoor er bij dippen niets aan de pizza blijft hangen en bij uitgieten het hopla weer van de pizza af liep. Dus dan het bakje maar aan de mond na een hap pizza om een slokje te nemen maar dat is niet helemaal de bedoeling van saus, eigenlijk.. ;) Nietemin toch weer een 5-sterren produkt van Napoli!

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en vers. Ook keurig op tijd en warm bezorgd

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed maar kan beter.

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo, het was weer heerlijk, zoals gewoonlijk, ik had stokbroodjes tonijn en stokbroodje kaas/knoflook, met heeeel veel kaas !! Geweldig!!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer als van ouds heerlijk. Napolli doet echt wat met de feedback👍

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer heerlijk!!

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig, prachtig op de afgesproken tijd die telefonisch werd aangegeven, en werd overlegd. Ook werd nog gecontroleerd hoe ze vegetarisch moesten opvatten. Geweldig! Smaakte ons allemaal erg goed!

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super!! Lekker gegeten!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza.. heerlijk vers ! Bezorging top..!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het helemaal geweldig! Een heerlijk rijk gevulde pizza met mooie verse ingredienten, merkbaar liefdevol bereid door een enthousiaste chef. Normaal bestelde ik altijd via Thuisbezorgd maar had, bij toeval, de eigen site van de pizzeria ontdekt en daarmee de aktie van een gratis drankje bij je pizza. Leuk! Mag wel wat meer ruchtbaarheid aan gegeven worden, dat het als klant beter is om rechtstreeks hier te bestellen, misschien de website en aktie op de pizzadoos drukken (of een sticker erop, tevens verzegeling van de pizzadoos) waar het op staat te lezen. Het mes zal ongetwijfeld aan twee kanten snijden, gezien de afdracht die restaurants aan thuisbezorgd moeten doen, dus hier bestellen is zowel voor klant als restaurant win-win. Blijf ik doen dus :) Bezorger was ook vriendelijk, ik heb er over de tijd heen al verschillende aan de deur gehad en iedere keer toffe mensen, fijn team! Fijne paasdagen en tot de volgende maar weer!!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was niet helemaal af gebakken en de staat heeeeeeeel weinig rosbief op de pizza carbonara speciaal. Ik ben beter gewend van napoli

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, goed gevuld en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en sneller gebracht dan aangegeven werd. Top

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

broodjes waren niet warm en slordig belegd, een broodjes was kapot.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi snel en de pizza was nog heel erg warm. Top!

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, volgens afspraak geleverd. aardige bezorger.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet tevreden. We bestellen vrij vaak bij jullie, maar deze keer hadden we er spijt van. Bestelling geplaatst om half 6. Vervolgens ruim 2 uur moeten wachten. 2 keer gebeld, de eerste keer kregen we te horen dat het nog 20 min zou duren. Nee dus, 40(!) min later weer gebeld en toen was de bestelling wel ineens onderweg. We hadden toen inmiddels zo’n trek dat we maar een broodje hebben gegeten. Het eten was wel ok, maar we hebben er niet zo van genoten als anders. We snappen dat het druk is, maar beloof dan geen dingen die je niet waar kunt maken. Aan de telefoon werd gezegd dat we als compensatie extra frisdrank zouden krijgen. Ook dat zat er niet bij. Al met al dus echt een gemiste kans.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was lekker

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza s mooi op tijd bezorgd

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte heerlijk en was warm. Het duurde alleen wat lang voor hij bezorgd werd, meer dan een uur, maar de jongen die hem bracht was erg aardig, dus prima.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk zoals altijd. Alleen wel ruim 1,5 uur moeten wachten. We wilden bijna bellen waar het bleef. Als het druk is snappen we dat, maar dan worden we graag even op de hoogte gesteld dat het langer gaat duren.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 20 jaar op onze menukaart: macaroni al forno. Lekker.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goedgevulde pizza. Bezorging duurde bijna 1,5 uur, beetje jammer. Gelukkig hadden we zelf nog iets te knabbelen voor ons bezoek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer slecht bijna twee uur komen ze nog eens langs

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, dik voor mekaar

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, je ziet dat alles op de pizza vers is en niet uit een blikje. Elke koopavond hier bestellen Samir Kpn Leeuwarden

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pasta! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super lekker! Altijd veel en rijk belegd.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Napoli is altijd geweldig, we hadden dit keer diverse stokbroden, die zijn zo geweldig lekker en heel groot. Super!!

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, spaghetti carbonare, dat is zo lekker hier!!!

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zeer rijk gevulde pizza, de Calzone Carbonara extra speciaal! Bezorging ruim voor de geplande tijd door een nette bezorger!

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goeie heerlijke pizza. Met wind rege of sneeuw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.30 besteld een retour mail gekregen wordt 18.30 bezorgd . Waren er 19.30 pas!! Eten was wel zeer goed en warm, maar ga er niet weer 2uren op wachten. TIP pas bij drukte uw automatiche mail aan om zo teleurstelling te voorkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend-mooi op tijd en heerlijke pizza's

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een pizza voor twee personen besteld met kip shoarma. Deze was echt heerlijk! De bezorger was (maar) 5 minuten 'te laat'. Dit maakte mij niet veel uit. Maar kreeg een drankje extra! Toppers!

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heeeeeerlijk!! Spaghetti Carbonare !!

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger belt keurig op mobiel wegens afwezigheid (onmacht) en wacht 'even' voor de deur. Bestellen via eigen site ging perfect! Direct een mailtje met de tijd van bezorging. Achteraf de bezorgtijd aanpassen was ook geen probleem -geen 'thuisbezorgd.nl' voor nodig, of andere ( cr ) app- Verder wordt een bestelling van Peperone met extra knoflook en peper prima begrepen. New York Pizza en Domino's is duidelijk geen concurrent wanneer je voor smaak gaat. Top!

Reactie van Pizzeria Napoli:Super bedankt voor dit mooie compliment! Wij gaan proberen het altijd zo te houden. Met vriendelijke groeten.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond etenstijd. In de mail beloofden ze een bezorging in een uur en dat kwam helemaal uit.

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was, tot nu toe, de beste pizza van thuisbezorgd. Ook de bezorging was uitstekend!

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne en de tijd klopte met de verwachtte tijd, top!

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was goed maar de bodem was een beetje klef en een beetje aan de kleine kant, je kan wel een grotere nemen maar dan gaat de prijs te veel omhoog en kun je beter naar een andere pizzeria kijken die iets lager in de prijs ligt. Maar zoals ik al zei de pizza was lekker

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza en keurig op tijd.

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed en op tijd!

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect, snelle bezorging en heerlijk eten. Gratis blikje drinken en gratis lekkere broodjes gekregen.

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, en heerlijke pizza, Een aanrader. Gr Alfred Miedema

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, bezorging duurde even 1 uur en 17 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, ik bestel meestal bij napoli gewoon omdat het lekker is.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne maar voor mij te zout. Vriendelijke bezorger.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal bestel ik pizza's maar dit keer de actie doner, helaas was naast de late bezorging door de storm (geen probleem kan ik snappen) het broodje koud ondanks de warmhoudbox. Erg jammer, maar had trek dus weer bellen was geen optie.

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was redelijk. Zeer zuinig belegd en vettig. Niet zo goed als enkele jaren terug. De bezorging was prima. Pizza was goed warm. Niet voor herhaling vatbaar.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza. Op tijd en goed warm bezorgd.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's met kwaliteits ingrediënten. Ik verkies altijd Napoli boven de anderen voor bezorging en betaal daar liever een paar euro meer voor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was van goede kwaliteit en lekker en bezorging was op de vooraf afgesproken tijd.

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta, goed warm en snel bezorgd. Vriendelijke bezorger!!

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer ik pizza bestel is t altijd keurig op tijd en smaakt de pizza weer heerlijk. Gewoon top

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza. Neem pizza al la Jimmy

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker, goed warm, snelle levering. Echter, de randen van de pizza weer (te) hard.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima topping Pizzas worden heet afgeleverd En vlot

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza alleen de ingrediënten lagen naast de pizzabodum in de doos. Alles er eerst op moeten terugleggen en daarna heerlijk gegeten. Wel een aandachtspunt voor de bezorging.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, goed belegd. Fijn vlot (en vooral: goed warm) bezorgd.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, het was altijd super, maar het viel me nou enorm tegen. Rare smaak, roze kleur......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan het blijven zeggen: kwaliteit uitstekend; bezorging prima. Never change a winning dream-team.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker maar iets te zout. Nette bezorging.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en bezorging op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging. De pizza kapsalon smaakte niet geweldig, de patat was volgens mij rauw op de pizza gedaan waardoor hard hard en smakeloos was. Ik geef toch 4 sterren omdat het eten normaal gesproken erg goed is.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, op tijd en kwaliteit en smaak zoals we het bij Napoli gewend zijn: gewoon top!

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk broodje, op tijd bezorgd en nog lekker warm. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Volgende keer alleen vragen om iets minder kaas.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza, warm bezorgd

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's smaakten prima.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het maakt niet uit wat je bestelt bij Pizzeria Napoli, het is ALTIJD voortreffelijk. Ik heb heerlijk gegeten, ik had niet anders verwacht.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde veel langer dan de pizza's eerst zouden komen. In totaal 1,5 uur gewacht terwijl het een uur zou zijn.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een kwartier eerder dan besteld / afgesproken.

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend-op tijd bezorgd

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd. Bezorging duurde deze keer vrij lang, anderhalf uur. Maar het eten maakte dat weer goed:)

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer eens een echte goed "gevulde" Italiaanse pizza en niet zo'n kaal ding van Domino's of New York pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles verliep naar wens, en op tijd bezorgt. Eten was goed warm, en lekker.

, 26-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was zoals vanouds prima, het bijbestelde frietje mayo was andere koek: niet te vreten; te lang doorgebakken. Alle frietjes waren zi hard als de kleine stukjes die je soms in een bakje friet vindt. Frietje mayonis geen aanrader.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's, helaas niet helemaal gaar. Benoem de geschatte wachttijd alvorens de electronische bestelling af te laten ronden. Ik moest van 17.39 tot 19.19 wachten. Pizza's werden op tijd geleverd, maar met kinderen van 3- en 5jaar oud was het te laat om nog te eten.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was voortreffelijk, maar meer dan 1,5 uur op je bestelling wachten is veel,en veel te lang.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snel geleverd.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tegen 18:25 besteld en om 19:55 geleverd op een zaterdag. Op zich geen probleem alleen hadden alle zes pizza's een minuut langer in de oven gekund. De pizza's waren nét niet gaar. Maar dit is de eerste keer dat ze niet zo lekker knapperig zijn en een beetje bleker dan anders.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en goed warm geleverd, vriendelijke bezorger, gratis blikje Pepsi bij de toch al scherp geprijsde pizza! De lekkerste pizza's van Leeuwarden. Aanrader!

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen alleen bij Napoli! Super goede pizza's en heerlijke andere gerechten. Levering is ook goed en snel. Kortom altijd goed voor ons!

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan verwacht, pizza's kwamen heet binnen en waren heerlijk! Goede prijs-kwaliteit verhouding.

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon met salade. Heerlijk en meer dan genoeg en exact geleverd op de afgesproken tijd. Wij bestellen zeker weer.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super lekker ! Aanrader !!!

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de lekkerste pizza die ik ooit heb gehad:) , warm bij aankomst en goede bezorging met een goede service. Erg tevreden! Ik kom hier zeker weer!

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Karan heeft de beste pizza geleverd in Leeuwarden

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is bij Napoli altijd goed: de kwaliteit, de voorgestelde/afgesproken bezorgtijd en de prijs. Gewoon zo doorgaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer viel het pizzadeeg tegen. Beleg is uitstekend.

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was Super. tot de volgende keer. Mvg het team van Auto Buikema

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Tortellini

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een overheerlijke familiepizza van pizzeria Napoli gehad.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Hele lekkere pizza's! Half uur na bestellen bezorgd. En ze waren nog heet! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie en snel. Heel lekker. Goede kwaliteit.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's! En bezorging ook perfect!

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde pizza ????

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tortelini Bolognese was goed maar zaten een aantal erg grote stukken vlees in alsof er een gehaktballen in zaten in plaats van gehakt. Op de salami pizza te veel kaas en olie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goeie pizza

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: kwaliteit zeer goed en snelle levering!

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza's en de levering is vrij snel. Top dus!

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en service zoals ik gewend ben van Napoli.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte goed, alleen jammer dat de bodem erg nat was..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker!

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker!!! Heerlijk van smaak, rijkelijk belegd en heel warm af geleverd door vriendelijke jongeman.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke canzone

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was keurig op tijd en het eten was prima.

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat geen gratis frisdrank bij de bestelling.

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta, heel goed warm en lekker stokbrood met gesmolten kaas. Vriendelijke bezorger en bezorgd binnen de aangegeven tijd.

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere goed belegen pizza!

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld. Precies op tijd afgeleverd.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza goede bezorging Op tijd

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en erg lekker

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk maar de bezorgen duurde lang. Zal wel te maken hebben gehad met koningsdag. De Pepsi cola was een coca cola geworden.. En Pepsi liefhebber zou het niet leuk vinden, maar ik heb liever coca cola dus vind dat een pluspunt

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse ingrediënten op de pizza, je ziet wat wat is en super snelle bezorging!

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik verwacht geen (zelf te pellen!) gamba's wanneer ik 'grote garnalen' als ingrediënt lees - wanneer ik pizza bestel verwacht ik hooguit wat meel van de bodem aan mijn vingers - wel lekker verder :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza´s!

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd! Een smakelijke kleine pizza Carbonara Speciale en een Insalata Primavera. Crunchy ijsbergsla met heerlijke dressing en garnering! Aanrader! Ook de Tortelini Alla Panna is niet te versmaden. Alles vers, snel, heet! Top!

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza die prima bezorgd werd!

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke xl familie pizza's, zeer goede kwaliteit. En vlot bezorgd. Bijzonder tevreden, volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ineens denk je: wij willen vanavond pizza eten en dan is het enige juiste besteladres: Napoli Leeuwarden. Kwaliteit uitstekend, bezorgtijd super en de prijs is prima.

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een pizzeria welke hete pizza's bezorgd ipv lauwe!

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht bezorger wachte op ons terwijl wij te laat thuis waren, prima service + eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza, goed warm en snel bezorgt en aardige bezorger alles top

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al verschillende keren bij Napoli eten besteld en iedere keer smaakt het weer goed. Lekkere spaghetti, pizza en kapsalon.

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geurige en kleurrijke pizza. Verse ingrediënten. Prima!

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, mooi voorgesneden. De pizza was niet zo warm.

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en lekkere pizza!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd echt goed! Bezorging duurde wat langer dan gebruikelijk, en dat terwijl het een dinsdag was. Ook het eten was al wat afgekoeld. Jammer! Helaas door verhuizing onze laatste bestelling...

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza margherita was lekker. Bezorging was snel, maar hij mocht wat warmer! Maar verder een prima pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, snel en lekker zoals altijd!

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en de pizza was precies zoals ik besteld had. Heerlijk gegeten.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza Kapsalon is geniaaaaaal! :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme pizza's!!

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoflooksaus die bij de pizza shoarma zat leek wel water zo dun.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opzich prima pizza's iedereen dik tevreden. Zelf vond ik de bodem wat zacht/ klef. Maar het zou mij er niet van weer houden om nogmaals bij napoli te bestellen

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de pizza's en mooi dat je aan de deur met pin kunt betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, verse producten en bestelling kwam mooi op tijd. Pluspunt dat je aan deur kunt pinnen.

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!!

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteling verliep vlot, pizza was warm en snel bezorg.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle bezorging!

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg tevreden! Bezorging was snel, pizza goed warm en lekker van smaak.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en vlotte levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en heerlijk gegeten.

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg dik belegd! Tomaten saus en bodem deze keer niet echt top, (verschild nogal per keer.) Misschien eens carbonara saus proberen?

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals altijd heerlijk en vers eten, warm en op tijd bezorgd mijn complimenten!! en ga zo Door pizzeria Napoli.

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, altijd warm , altijd vriendelijke bezorging, ! Super !

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct betalen. Geen gedoe bij afleveren. Keurig op aangegeven tijdstip bezorgd. Deze pizzeria snapt hoe je lekkere pizza maakt. Rijkelijk belegd en groente met wat bite. Niet van dat slappe gedoe. Al jaren een constante kwaliteit.

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekkere Lasagne je mist het vlees in het geheel.